Preminuo bivši reprezentativac Belgije i saigrač Ivice Dragutinovića

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 08:50

Preminuo bivši reprezentativac Belgije i saigrač Ivice Dragutinovića

Fudbal u Belgiji stao je na trenutak vešću da je u 46. godini života preminuo bivši reprezentativac te zemlje Sedrik Rusel.

Rusel je preminuo od srčanog udara u popodnevnim satima u subotu, na svojoj terasi u rodnom Monsu.

Hitna pomoć nije uspela ništa da uradi osim da konstatuje smrt.

Rusel je upisao tri nastupa za belgijski nacionalni tim, a imao je solidnu karijeru tokom koje je bio saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa srpskim igračem Ivicom Dragutinovićem.

U karijeri je nosio dres Genta, Koventrija, Vulverhemptona, Genka, Rubina iz Kazanja, Breše i brojnih drugih belgijskih klubova.

"Koventry Siti je duboko ožalošćen nakon što je čuo za smrt našeg bivšeg napadača u doba od tek 45 godina. Sedrik je odigrao 43 utakmice za nebesko-plave od 1999. do 2001., postigavši ​​11 golova. Naše saučešće njegovoj porodici i prijateljima u ovom vrlo tužnom trenutku", piše na zvaničnom Tviteru Koventrija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.