Povratak rumunskog kralja kokaina: Mutu hoće ponovo da igra fudbal, ali moraće malo da sačeka!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak rumunskog kralja kokaina: Mutu hoće ponovo da igra fudbal, ali moraće malo da sačeka!

Sjajni napadač trebalo danas da se pojavi u Firenci, ali ostao uz majku koja ima zdravstvene probleme

Imao je volju Adrijan Mutu da počne novi fudbalski život, imao je i trener Fjorentine Vičenco Montela volju da pruži ruku poverenja kontroverznom majstoru. Bilo je dogovoreno da se sjajni napadač pojavi danas u Firenci posle svojevrsnog probnog rada pokuša da se izbori za mesto u taboru kluba u kojem je ostavio neizbrisiv trag.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog privatnih problema Rumun je morao da odloži put za Firencu.

„Trenutno sam sa majkom koja boravi u bolnici zbog srčanih problema. Odlučio sam se da u ovim trenucima budem sa osobom koja mi je podarila život“, rekao je za rumunske medije Adrijan Mutu.

Poslednji klub  čije boje je branio Adrijan Mutu bio je Petrorul iz Ploještija za koji je na 14 mečeva dao četiri gola. Tokom karijere bio je član Čelsija, Juventusa, Fjorentine, Verone, Parme... Napravio je veliko ime na Starom kontinentu, iako je često bio u epicentru doping skandala zbog konzumiranja kokaina.

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Povratak rumunskog kralja kokaina: Mutu opet na početku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2015

Imao je volju Adrijan Mutu da počne novi fudbalski život, imao je i trener Fiorentine Vićenco Montela volju da pruži ruku poverenja kontroverznom majstoru. Bilo je dogovoreno da se sjajni napadač pojavi tokom ponedeljka u Firenci i posle probnog rada pokuša da se izbori za mesto u taboru kluba...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.