Potvrđena kazna srpskom klubu – 12 bodova zbog nameštanja i 1,2 miliona

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 14:08

Potvrđena kazna srpskom klubu – 12 bodova zbog nameštanja i 1,2 miliona

Fudbalski savez Beograda odbio je žalbu FK Prva iskra na kaznu zbog nameštanja prijateljskog meča protiv Jedinstva iz Uba (4:0).

Klub iz Bariča je kažnjen sa oduzimanjem 12 bodova i 1.200.000 dinara nakon što je utvrđeno da su se fudbaleri tog tima kladili na ovaj meč.

Vladimira Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i Andrija Knežević su ukupno uplatili 10.105 evra da će na pomenutom meču biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postignuto četiri ili više golova.

"Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Beograda razmatrala je žalbu Fudbalskog kluba ‘’PRVA ISKRA’’ na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom je klub kažnjen po prijavi Oficira za integritet FS Beograda u vezi prijateljske utakmice JEDINSTVO – PRVA ISKRA. Komisija za žalbe je odbacila žalbu FK ‘’PRVE ISKRE’’ i potvrdila Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom se klub kažnjava oduzimanjem 12 (dvanaest) bodova i novčanom kaznom u iznosu od 1.200.000 dinara", stoji u saopštenju.

Četvorica fudbalera su se takođe žalila na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd i ona je prihvaćena.

Ova kazna znači da je Iskra sada na 14. mestu Srpske lige Beograd i boriće se za ostanak u tom rangu takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.