Posle sportske sezone, Čarapani rekonstruišu stadion

Izvor: RTS, 29.Maj.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sportske sezone, Čarapani rekonstruišu stadion

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca najuspešniji je sportski kolektiv u Rasinskom okrugu. Za Čarapanima je uspešna sezona u Super ligi Srbije. Pripreme za sledeću sezonu u Klubu i na stadionu "Mladost" već su počele.
FK Napredak je prvenstvo završio u gornjem delu tabele, na 6. mestu. Evropa je Kruševljanima za malo izmakla, ali se nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da će već naredne sezone uspeti da se domognu tog 4. mesta koje garantuje izlazak na evropsku fudbalsku scenu.

Da bi sve bilo spremno, počeli su radovi na stadionu.
"Trenutno se radi na podizanju travnate površine, sledeća faza bi trebalo da bude postavljanje najmodernijeg drenažnog sistema", objašnjava Vladimir Arsić, direktor FK Napredak. "Radove izvodi grčka firma koja ima ima veoma dobre reference i koja je radila naš stadion ‘Rajko Mitić’, tako da tim kvalitetom očekujemo da ćemo napokon imati dobar stadion sa dobrom drenažom."

Do kraja godine planirano je sređivanje novinarskih loža, toaleta i tribina na kojima će se postaviti nove stolice za sedenje.
Ukupna vrednost radova koje finansira Fudbalski klub Napredak uz podršku Grada i Fudbalskog saveza je 700. 000 evra.
 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hoće li Inđija igrati Super ligu na svom stadionu?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2019

Povratnik u Super ligu nema reflektore na svom stadionu. Hoće li to predstavljati problem?..Pravilnikom je predviđeno da svi klubovi koji se takmiče u Super ligi moraju da poseduju reflektore...Inđija će kao povratnik u eltni rang biti jedini klub koji ne ispunjava taj uslov, pa se postavlja pitanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.