Poslata dokumentacija, dobićemo licencu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslata dokumentacija, dobićemo licencu

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je neophodna dokumentaciju u predviđenom roku poslata u Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) i da se očekuje dobijanje licence za evropska takmičenja.

"Bio je ovo težak i mukotrpan posao. Zato ovim putem želimo da se zahvalimo zaposlenima u našem klubu, našim bivšim i sadašnjim igračima, bivšim i sadašnjim trenerima, kao i klubovima kojima dugujemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a koji su potpisali sporazume o reprogramu svojih potraživanja i na taj način pokazali veliko razumevanje, poštovanje, ljubav i prijateljski odnos prema Crvenoj zvezdi", navodi se na sajtu kluba.

Zvezda se posebno zahvalila prijateljima kluba, koji su, kako se navodi sa računa svojih privatnih kompanija pozajmili novac Crvenoj zvezdi kako bi se isplatili oni igrači koji nisu pristali na reprogram celokupnog potraživanja.

"Našem klubu u martu sledeće godine predstoji novi UEFA monitoring i iskreno se nadamo da ćemo i tada izvršiti sve naše obaveze i na taj način obezbediti licencu za UEFA takmičenja i kvalifikacije za Ligu šampiona. Duboko smo uvereni da je samo veliki sportski rezultat generator velikog prihoda i zato treba učiniti maksimalne napore da se sledeće sezone Crvena zvezda plasira u Ligu šampiona i na taj način klub finansijski stabilizuje na duže staze", zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.