Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2023, 17:55

Policija zabranila organizaciju utakmica Fudbalskom savezu Kosova i Metohije; Nedimović: Najveći stepen diskriminacije od Drugog svetskog rata

FS Kosova i Metohije dobio je dopis od policije tzv. Kosova kojim se zabranjuje organizacija fudbalskih utakmica koje nisu pod njegovim patronatom. Ovo što se dešava na prostoru Kosova i Metohije, da se odvajaju deca srpske nacionalnosti, da im ne daju da se takmiče i da treniraju je najveći oblik diskriminacije od Drugog svetskog rata, izjavio je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.