Policija snima utakmicu Zvezde i Dinama, interesovanje ogromno

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija snima utakmicu Zvezde i Dinama, interesovanje ogromno

Policija će snimati i fotografisati fudbalsku utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije između FK „Dinamo“ iz Vranja i FK „Crvena Zvezda“ iz Beograda koja će se održati u sredu, 17. oktobra u Vranju, sa početkom u 14,00 časova, na stadionu „Jumka“.

Takođe, Policijska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Vranju obaveštava javnost da će četiri sata pre početka, za vreme trajanja i dva sata nakon završetka utakmice, za saobraćaj biti zatvorene ulice Omladinskih brigada i 11. Kongresa.

Inače po pisanju lokalnih medija interesovanje za ovu utakmicu je ogromno, a karte su planule bukvalno za sat vremena.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Vranju se sastaju Crvena Zvezda i Dinamo

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2018

VRANJE..Povodom predstojeće utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde, koja je zakazana za sredu, 17. oktobar, u Vranju predstavnici fudbalskog kluba Dinamo organizovali su konferenciju za medije na kojoj je govorio trener Dragan Antić...“Presrećan sam jer Zvezda prvi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.