U Vranju se sastaju Crvena Zvezda i Dinamo

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju se sastaju Crvena Zvezda i Dinamo

VRANJE

Povodom predstojeće utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde, koja je zakazana za sredu, 17. oktobar, u Vranju predstavnici fudbalskog kluba Dinamo organizovali su konferenciju za medije na kojoj je govorio trener Dragan Antić.

“Presrećan sam jer Zvezda prvi put dolazi u Vranje, a rezultat nije važan jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su oni najbolji u Srbiji, učesnik Lige šampiona. Cela zemlja treba da vidi da se ovde fudbal voli i da se za njega živi. Dinamo zaslužuje da bude Superligaš i sledeće godine”, rekao je Antić.

On je dodao da će igrati u izmenjenom timu i da će svi igrači dobiti šansu, da je prioritet ostanak u Ligi kao i da će Vranjanci imati priliku da uživaju u pravom spektaklu.

Cene karata su 300 i 400 dinara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Crvena zvezda po prvi put u Vranju, bitniji spektakl od rezultata

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2018

Zaostali meč šesnaestine finala Kupa Srbije donosi duel Dinama i Crvene zvezde na stadionu "Jumko", a ovo je, kaže trener Dragan Antić, prvi put da crveno-beli igraju u Vranju. Utamica je zakazana za sredu, 17. oktobar, a Antić priželjkuje spektakl i na terenu i van njega, dok rezultat stavlja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.