Pogodile ga Žigićeve reči, bivši reprezentativac se odmah oglasio!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 20:47

Pogodile ga Žigićeve reči, bivši reprezentativac se odmah oglasio!

Nekadašnji saigrač Nikole Žigića i Nemanje Vidića iz reprezentacije se oglasio.

Dragan Mrđa je u razgovoru za "Kurir" govorio o stanju u srpskom fudbalu i o svemu što se dešavalo u prethodnih nekoliko dana.

Pre svega, o Nemanji Vidiću koji je udario na Fudbalski savez Srbije i njihov rad.

"Nemanja Vidić bio je kranje jasan u svom obraćanju. Kada momak koji je oličenje poštenja, onako narodski rečeno do srži, kaže "dosta je", onda tu nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šta da se doda. Vidić se nikada ne bi oglasio da aktuelno stanje u srpskom fudbalu nije prevazišlo granicu pristojnosti. Potrebno je da se dese krupne promene, jer mnoge stvari nisu kako treba", rekao je Dragan Mrđa za "Kurir".

Istakao je, baš kao i Nemanja Matić, da želi Nemanju Vidića na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

"Valjda bi bilo normalno da svi stanemo uz veličinu kakav je Nemanja Vidić! On je idealno i najbolje rešenje za srpski fudbal. Vidić je gromada, čovek od autoriteta. Kada sam ušao u reprezentaciju, tamo su bile dve veličine, Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Jedan se vratio u srpski fudbal u Zvezdu, bilo bi lepo da se vrati i drugi, na čelo FSS", rekao je Mrđa.

Osvrnuo se i na saopštenje Nemanje Matića.



"Nemanja Matić je rekao sve što je na mestu. Jasno je svima stavio do znanja da je Vidić je jedini koji može da preseče. Isto smatramo i Lazović i ja. Ne znam zašto se drugi igrači ne javljaju. Ili nemaju karakter, ili ne žele da se petljaju u sve ovo. Znate kako je u Srbiji, ako javno istupiš za neku promenu, odmah ne valjaš i nisi dobrodošao. Ja ne zavisim od bilo koga i pričam ono što mislim. Stojim iza svojih stavova
", rekao je Mrđa.

Sa druge strane, Nikola Žigić se danas oglasio povodom saopštenja Vidića i Matića, a imajući u vidu njegovu poziciju u Fudbalskom savezu Srbije, jasno je na čiju je stranu stao.



"Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji... Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu... Mene brine i to gde su neki bivši igrači pozavršavali kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije
", rekao je Mrđa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.