Počela onlajn prodaja ulaznica za Srbija – CG; Besplatne karte za škole fudbala

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 15:53

Počela onlajn prodaja ulaznica za Srbija – CG; Besplatne karte za škole fudbala

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je preko sajta iticket.rs počela onlajn prodaja karata za meč sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za EURO.

Susret je na programu 17. oktobra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Prodaja ulaznica na blagajni stadiona počinje 5. oktobra.

FSS je, takođe, pozvao sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom uzrasta od 6 do 12 godina širom Srbije da organizovano dođu na utakmicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sve što je potrebno jeste da se predstavnik fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs, do nedelje 15. oktobra do 15,00.

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata:

– Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva ili više odgovornih punoletnih lica srazmerno broju prijavljene dece)

– Matični broj odgovornog punoletnog lica

– Kontakt telefon

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 17.10. ispred ulaza na južnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.