Pitali smo Vujadina KOLIKO dece planira da napravi Mirki, kada ona čuje njegov odgovor - zavrteće joj se u glavi! (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Sep.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitali smo Vujadina KOLIKO dece planira da napravi Mirki, kada ona čuje njegov odgovor - zavrteće joj se u glavi! (VIDEO)

- Naravno da mi prilaze devojke, i to mi imponuje, kao što i njoj imponuje što joj prilaze muškarci - iskreno nam je rekao Vujadin.
Foto: Inmstagram
Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević imaju troje dece, a Vujadin za Telegraf otkriva da će ih verovatno imati još, i priznaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze Mirki. 
- Na prvom mestu su mi stvarno porodica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fudbal. Nekada porodica trpi zbog fudbala jer od toga živimo, mislim da je trenutno to broj jedan, iako je porodica iznad svega. Što se tiče kafana, kada pobedimo znamo da izađemo. Ljudi mene stvarno ne poznaju dovoljno. Znaju me kad dođem na letnju ili zimsku pauzu, pa me slikaju zbog Mirke, oca, majke... Oni ne prate moju karijeru u najboljem svetlu, jer sam posvećen fudbalu. Nisam neko ko izlazi svako veče, ali volim da izađem - kaže Savić za Telegraf i dodaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze njegovoj supruzi.
- Pa nema razloga da bude ljubomorna. Naravno da mi prilaze devojke, i to mi imponuje, kao što i njoj imponuje što joj prilaze muškarci. I meni to imponuje, znači da vredi i da je lepa devojka. Ja joj ne dajem povoda da bude ljubomorna, ne daje ni ona meni. Super funkcionišemo - objašnjava Vujadin.
Budući da internetom odavno kruži šala da Mirka koristi zaštittu, samo kada šalje SMS poruke, Savić kroz smeh to ovako komentariše.
- To je jedna od mojih šala koje sam ubacio, da stavljam zaštitu kada šaljem poruke! (smeh) Jako brzo smo dobili troje dece, i verujem da ćemo proširiti porodicu još više - rekoa je Vujadin i potom otkrio koliko dece planiraju da imaju Mirka i on.
- Nemamo granicu. Verujem da ćemo imati četvrto dete, a sada da li ćemo to proširiti i posle toga, videćemo... (smeh) - poručio je Savić.
 

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NISMO STAVILI TAČKU Mirka Vasiljević priznala da je spremna za četvrtu trudnoću, a evo šta bi želela da rodi

Izvor: Blic, 28.Sep.2017

Poznata glumica Mirka Vasiljević je u razmaku od samo nekoliko godina rodila troje dece. Dva sina i ćerku. Iako ova velika porodica, važi i za srećnu, Mirka priznaje da njen suprug i ona nisu stavili tačku na potomstvo...- Još je život pred nama. Bezveze je reći "stavili smo tačku" jer život...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.