NISMO STAVILI TAČKU Mirka Vasiljević priznala da je spremna za četvrtu trudnoću, a evo šta bi želela da rodi

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISMO STAVILI TAČKU Mirka Vasiljević priznala da je spremna za četvrtu trudnoću, a evo šta bi želela da rodi

Poznata glumica Mirka Vasiljević je u razmaku od samo nekoliko godina rodila troje dece. Dva sina i ćerku. Iako ova velika porodica, važi i za srećnu, Mirka priznaje da njen suprug i ona nisu stavili tačku na potomstvo.

- Još je život pred nama. Bezveze je reći "stavili smo tačku" jer život može da nas demantuje i ovaj odozgo kaže- "e, sad ćeš da vidiš da može drugačije"- bila je iskrena Mirka u emisiji "Exkluziv".

Glumica je juče napunila 27 godina, a kaže da bi zarad ravnoteže u porodici logično bilo da sledeća na svet dođe još jedna devojčica. Imaju troje dece- Andreja, Adrijanu i Mihaila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIRKA VASILJEVIĆ SPREMNA ZA 4. TRUDNOĆU: Glumica otkrila šta bi volela da rodi!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2017

Glumica Mirka Vasiljević u razmaku od samo nekoliko godina rodila je troje dece - dva sina i ćerku. Iako je njihova porodica velika, Mirka je priznala da  ona i njen suprug nisu stavili tačku na potomstvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.