Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 16:30

Pioli na „staklenim nogama“, bivši igrač Intera je prvi pik Milana!

Fudbalski klub Bolonja je hit sezone u Seriji A i deluje da će se ova ekipa ravnopravno boriti za plasman u Ligu šampiona.
Trenutno je šesta na tabeli sa samo tri boda zaostatka za četvrtim mestom, na kom se nalazi Atalanta. Bilo koji plasman iznad devetog mesta biće najbolji rezultat Bolonje u ovom veku, a za to se najveće zasluge pripisuju treneru Tijagu Moti.
Brazilac sa italijanskim državljanstvom preuzeo je ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2022. godine i prošle sezone je doveo do spomenutog devetog mesta. Sada je vrlo blizu da ode korak dalje. Bolonja igra sjajno, ali izvesno je da sledeće sezone Mota više neće biti na njenoj klupi.
Bivšem fudbaleru Barselone, Intera i PSŽ-a ugovor ističe u junu, a zbog dobrih rezultata želja je mnogih velikana. 
„Korijere delo Sport“ piše da ga čelnici Milana vide kao naslednika Stefana Piolija, koji više ne uspeva da vodi ravnopravnu borbu sa gradskim rivalom Interom i zbog toga su u Milanu jako nezadovoljni.
Mota se spominje i kao želja Juventusa, iako je sportski direktor „Stare dame“ Kristijano Đuntoli odbacio te tvrdnj

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.