Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2024, 22:09

Piksi objasnio težak poraz protiv Rusije: Znali su to da naplate

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izneo je utiske posle poraza u prijateljskoj utakmici od Rusije u Moskvi.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković: Nema panike, ništa se ne bi promenilo i da smo pobedili

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je na večerašnjoj utakmici protiv Rusije sve "palo u vodu" posle crvenog kartona, ali je i istakao da se ništa ne bi promenilo ni da je njegova ekipa slavila u Moskvi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Piksi: Nije morao crveni karton, ako već gubimo bolje da to bude u prijateljskom meču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2024

Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle poraza od Rusije u Moskvi (4:0).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.