Izvor: RTS, 02.Sep.2021, 07:46

Piksi nakon Katara: Raduje me kolektivni duh i odnos prema reprezentaciji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je da je zadovoljan rezultatom protiv Katara, ali još više odnosom fudbalera prema reprezentaciji.
Srbija je u Mađarskoj savladala Katar u prijateljskom meču sa 4:0.
 
"Po Katar, rezulat je bio i dobar, moglo je još golova da se da. Rekao sam da pobeda ili bilo koji drugi rezultat neće promeniti naša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razmišljanja u odnosu na ono što nas očekuje", prvi su utisci selektora Stojkovića nakon meča. 
"Zadovoljan sam kolektivnim duhom, bilo je tu dosta lepih akcija, dosta trke, pametne igre i to me raduje. Rezultat je objektivno nebitan, pobedili smo i idemo dalje", rekao je Piksi.
Selektor je komentarisao želju i odnos svojih izabranika.
 „Svi igrači su pokazali dozu ozbiljnosti. Rekao sam im da je meč bez takmičartskog značaja, ali dosta važan. To je šansa da se pokaže profesionalni odnos i da pokažemo našim ljudima da smo spremni da se borimo, trčimo i ginemo iz minuta u minut. Golovi i sve što se desilo je posledica kvaliteta", dodaje Stojković.
U seniorskoj selekciji reprezentacije Srbije debi su upisali Veljko Birmančević i Mile Svilar. 
„U planu pre meča je bilo da se počne sa jednim debitantnom, a da drugi uđe sa klupe. Ovo je tek početak seniorske karijere u reprezentaciji i ovo će im sigurno puno značiti za dalji rad."
Selektor Stojković izjavio je da ga ne zanima preokret i pobeda Portugalije u sudijskoj nadoknadi protiv Irske. 
"Apsolutno me ne zanima šta su uradili, ići ćemo u Lisabon da ih pobedimo. Očigledno da su imali dosta sreće, ali bez obzira, druge ekipe me ne interesuju", zaključuje Piksi.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIKSI JASAN: Portugalci me ne zanimaju, samo Srbija, u Lisabon idemo po pobedu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2021

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, mogao je biti zadovoljan onime što je sinoć video od svog tima. Meč u Debrecinu protiv Katara poslužio je kao dobra uvertira „orlovima“ pred nastavak Mundijalskih kvalifikacija, a pobeda je na kraju mogla biti i ubedljivija od...

Nastavak na HotSport.rs...

Piksi: Zadovoljan sam utakmicom protiv Katara

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2021

Fudbaleri Srbije pobijedili su Katar 4:0 (2:0) u prijateljskom meču odigranom u mađarskom Debrecinu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi komentarisao je sam meč.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Piksi zadovoljan: Raduje me igra, ne zanima me Portugal VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2021

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je utiske posle prijateljskog meča protiv Katara (4:0). Srbija je slavila ubedljivo protiv Katara u mađarskom Debrecinu i spremna je za predstojeća dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.   Bio je zadovoljan posle pobede.   "Rezultat...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.