Piksi: Robi osveženje za srpski fudbal

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi: Robi osveženje za srpski fudbal

Dolazak legendarnog Roberta Prosinečkog u Crvenu zvezdu, obradovao je i Dragana Stojkovića, koji je zamolio medije da veruju u popularnog Žutog i pruže mu podršku:

Čuo sam se sa Robijem nedavno i čestitao mu na dolasku u Crvenu zvezdu. Verovatno ćemo se i videti ovih dana. Iskreno drago mi je što je igrač iz onako dobre generacije Zvezde postao njen trener i preuzeo odgovornost. Pojava Prosinečkog na trenerskoj klupi me raduje, ali ga očekuje vraški težak posao. U svakom slučaju on je osveženje za srpski fudbal i Zvezdu.  

Novi trener Zvezde najavio je da će njegov tim igrati napadački, baš kao što vi volite i tražite od vaših igrača u Nagoji.
Ne poznajem rad Roberta Prosinečkog i ne znam koju će metodologiju rada primeniti, ali njemu i Zvezdi želim sve najbolje. Očekujem da ga mediji i svi ostali podrže i da veruju u njega jer se samo tako može postići nešto veliko – zaključio je Stojković.
Niš slavi Stojkovića
Dragan Stojković proglašen je za najboljeg trenera u Japanu, a vredno priznanje dobiće i u rodom Nišu.
– Izabran sam za sportsku ličnost godine u Nišu, putujem već u nedelju u rodni grad da im se svima zahvalim. Ova nagrada ima za mene posebnu težinu, jer dolazi iz Niša – ističe najbolji trener u Japanu.
...
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.