Petarda na Sardiniji! Mertens terorisao Kaljari i nesrećnog Storarija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petarda na Sardiniji! Mertens terorisao Kaljari i nesrećnog Storarija (VIDEO)

Belgijanac het-trikom omogućio lagan trijumf timu Mauricija Sarija od čak 5:0

Sjajan nedeljni matine za navijače Napolija na gostovanju na Sardiniji, gde je Kaljari prosto pregažen sa čak 5:0. Orkestar Mauricija Sarija odsvirao je još jednu baš lepu fudbalsku numeru i ubedljivom pobedom nad mnogo slabijim protivnikom poleteo ka drugom mestu na tabeli, koje je realnost, ako je već lider Juventus nedostižan.

Za najlepše melodije u sjajnom nastupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napolitanaca pobrinuo se Belgijanac Dris Mertens kojeg će golman Kaljarija iskusni Marko Storari dobro da zapamti posle današnjeg meča.

Čak tri puta je sjajni ofanzivac pogađao mrežu povratnika u Seriju A, a zaista je iz svih situacija u kojima se našao bio poprilično neumoljiv. I kada mu je Hamšik servirao gotove lopte da ih samo ćušne u mrežu, i kada je sam pretrčavao defanzivce domaćina, Belgijanac je pokazao zašto je jedan od najvrednijih igrača ovog tima.

Pored njega, u strelce se upisao i mladi Poljak Zjelinski kojem je ovo drugi vezani gol u dva kola pa deluje da je 22-godišnji vezista konačno pronašao pravi ritam. U pravo vreme za igru Napolija, rećiće mnogi. Sjajan je danas bio i Marek Hamšik koji je da drugi gol za Napoli, ali i zabeležio čak tri fenomenalne asistencije. Majstorska partija Slovaka, ali i kompletnog tima Mauricija Sarija kojom su potvrdili da su u sjajnoj formi.



SERIJA A, 16. kolo

Subota

Krotone - Peskara 2:1 (1:0)

/Paladino 24pen, Ferari 83 - Kampanjaro 82/

Sampdorija - Lacio 1:2 (0:2)

/Čik 89 - Milinković Savić 40, Parolo 45/

Nedelja

Kaljari - Napoli 0:5 (0:2)

/Mertens 34, 69, 72 Hamšik 45, Zjelinski 51*

15.00 Atalanta - Udineze

15.00 Bolonja - Empoli

15.00 Palermo - Kjevo

15.00 Torino - Juventus

20.45 Inter - Đenova

Ponedeljak

19.00 Fiorentina - Sasuolo

21.00 Roma - Milan
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Napoli 'petardirao' Kaljari, het-trik Drisa Mertensa!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016

Pozitivni rezultati koje je ekipa Kaljarija ostvarila u prethodna dva kola Serije A nagovestili su da bi Napoli mogao da ima težak posao na Sardiniji, ali se meč na stadionu "Sent Elija" pokazao igrom mačke i miša. Fudbaleri Napolija deklasirali su Kaljari u okviru 16. kola Serije A...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.