Pele: Ronaldo pre Mesija

Izvor: B92, Beta, 25.Mar.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pele: Ronaldo pre Mesija

Legendarni brazilski fudbalski as Pele izjavio je da Lionel Mesi neće biti najbolji igrač predstojećeg prvenstva sveta u Južnoj Africi.

On očekuje da će, turnir koji će se od 11. juna do 11. jula održati u Južnoj Africi, svojim igrama obeležiti Portugalac Kristijano Ronaldo ili njegov zemljak Robinjo.

"Ne može se tvrditi da će Mesi obeležiti prvenstvo sveta. On je sjajan fudbaler i pruža izvenredne partije u dresu Barsleone, ali za Argentinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne igra na tom nivou. Ronaldo igra vrhunski i za klub i za reprezetnaciju, a i Robinjova forma je u usponu", rekao je Pele.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena smatra da su osim Brazila i Španije najozbiljniji kandidati za titulu prvaka sveta selekcije Argentine i Engleske.

"Argentina trenutno ne izgleda dobro, ali ima rutinu igranja na velikim takmičenjima, a Englezi dolaze sa odličnim timom", zaključio je Pele.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.