Četvrtak, 25.03.2010.

11:10

Pele: Ronaldo pre Mesija

Legendarni brazilski fudbalski as Pele izjavio je da Lionel Mesi neće biti najbolji igrač predstojećeg prvenstva sveta u Južnoj Africi.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

On očekuje da će, turnir koji će se od 11. juna do 11. jula održati u Južnoj Africi, svojim igrama obeležiti Portugalac Kristijano Ronaldo ili njegov zemljak Robinjo.

"Ne može se tvrditi da će Mesi obeležiti prvenstvo sveta. On je sjajan fudbaler i pruža izvenredne partije u dresu Barsleone, ali za Argentinu ne igra na tom nivou. Ronaldo igra vrhunski i za klub i za reprezetnaciju, a i Robinjova forma je u usponu", rekao je Pele.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena smatra da su osim Brazila i Španije najozbiljniji kandidati za titulu prvaka sveta selekcije Argentine i Engleske.

"Argentina trenutno ne izgleda dobro, ali ima rutinu igranja na velikim takmičenjima, a Englezi dolaze sa odličnim timom", zaključio je Pele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: