Pazar predstavio Ivana Nastevskog

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazar predstavio Ivana Nastevskog

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je ofanzivnog vezistu iz Makedonije Ivana Nastevskog sa kojim je dogovorena dvogodišnja saradnja.

„Očekujem sjajnu sezonu u ambicioznom klubu koji dolazi iz pravog fudbalskog grada. Navijači su fantastični, pre nego što sam došao gledao sam snimke na internetu i oduševljen sam. Nadam se da ću ispuniti očekivanja svih u klubu i navijača i da ćemo izboriti plasman u Evropu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Nastevski prilikom predstavljanja na Gradskom stadionu.

23-godišnji Nastevki je u Novi Pazar došao iz grčkog drugoligaša Agrotikos Asterasa za koji je u prolećnom delu sezone odigrao deset mečeva i postigao jedan gol.

Pre tog kluba nosio je i dres Etnikosa, još jednog grčkog drugoligaša, dok je u domovini nastupao za Teteks, Rabotnički, Vardar i Makedoniju u kojoj je započeo profesionalnu karijeru.

Mogu da igram na nekoliko pozicija u napadu, ali najviše volim da igram po desnom krilu. Navijači od mene mogu očekivati golove i asistencije, a ja bih voleo da zadužim i nosim 'desetku' Novog Pazara. Verujem da mogu da je opravdam“, izjavio je Nastevski.

Nastevski će već od utorka biti na raspolaganju treneru Petru Kurćubiću i imaće priliku da debituje za Novi Pazar na prijateljskom meču sa niškim Radničkim, koja je zakazana za 17 časova u Brusu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.