Valensija dovela supertalentovanog napadača za DŽ! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija dovela supertalentovanog napadača za 'DŽ'! (foto)

Na 'Mestalji' se radi punom parom u ovom prelaznom roku. Danas predstavljeno novo pojačanje.

Nakon uspešnih pregovora sa Seltom oko dovođenja Santija Mine i produžetka saradnje sa kapitenom Danijem Parehom, 'Slepi miševi' su danas ozvaničili da su završili još jedan veliki posao.

U njihov tabor je stigao brzonogi napadač Zakarija Bakali iz PSV Ajndhovena.

Ovaj 19-godišnji Belgijanac stiže u Valensiju kao najmlađi igrač u istoriji holandske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige koji je zabeležio het-trik.

Zamimljivo, odbio je da produži saradnju sa 'Filipsovcima' jer nije bio zadovoljan minutažom prošle sezone u kojoj je slavni klub iz Ajndhovena osvojio titulu šampiona Holandije posle sedmogodišnje pauze.

Bakali je sinoć prošao lekarske preglede u Valensiji, danas potpisao petogodišnji ugovor a već sutra će se priključiti pripremama ekipe u Austriji.

Primeras imágenes de #Bakkali como nuevo jugador del @ValenciaCF #BenvingutBakkali #Bakkali2020 pic.twitter.com/Be6Wq2jlXu

— Valencia CF (@valenciacf) July 6, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensija dovela supertalenta bez odštete

Izvor: B92, 06.Jul.2015

Španska Valensija dovela je jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope Zakarija Bakalija iz PSV-a..."Slepi miševi" su belgijskog vunderkida dobili bez odštete, jer je 19-godišnjem napadaču istekao ugovor sa šampionom Holandije,...Bakali je zbog odbijanja novog ugovora u Ajndhovenu odigrao svega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.