Pamtite li šta je 2018. uradio za srpski fudbal? Saša Vidić ostavio veoma dubok trag i u domaćem sportu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 14:23

Pamtite li šta je 2018. uradio za srpski fudbal? Saša Vidić ostavio veoma dubok trag i u domaćem sportu (FOTO)

Ne sme se zaboraviti.

Čuveni srpski modni kreator Saša Vidić preminuo je danas u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijske igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji 2018. godine.

Rođen je u selu Mlaka u Hrvatskoj, 18. januara 1971. godine, a svoje osnovno i srednje obrazovanje je završio u Pakracu. Jedno vreme je poznati kreator živeo i u Banja Luci, da bi se kasnije preselio kod svog ujaka u Beograd, u naselje Bežanijska kosa, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.