PSŽ se uplašio navijača

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 13:54

PSŽ se uplašio navijača

Fudbalski klub Pari Sen Žermen pojačao je mere bezbednosti ispred trening centra i ispred kuća igrača tog tima, nakon protesta navijača.

U sredu se ispred prostorija pariskog kluba okupilo nekoliko stotina pristalica kako bi izrazili nezadovoljstvo rezultatima, vređajući određene igrače poput Marka Veratija, Lionela Mesija, Nejmara (povređen do kraja sezone), kao i trenera Kristofa Galtijea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nekolicina se u sredu oko 20.00 okupila i ispred kuće brazilskog napadača Nejmara, pevajući pogrdne pesme, rekao je AFP-u jedan od izvora, precizirajući da su neki od njih nagovestili "ponavljanje akcije svako veče".

PSŽ je u sredu uveče osudio "nepodnošljive i uvredljive postupke male grupe navijača".

Fudbaleri PSŽ-a poraženi su u nedelju na svom terenu od ekipe Lorjana sa 3:1. Pet utakmica pre kraja francuskog prvenstva PSŽ na prvom mestu ima pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Marsej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.