PREUZEO ODGOVORNOST: Luković se posle debakla od Slovenije okreće meču sa Italijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:51

PREUZEO ODGOVORNOST: Luković se posle debakla od Slovenije okreće meču sa Italijom

Utakmica je na programu 21. maja.

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković je preuzeo odgovornost posle poraza od Slovenije (2:4) na startu Šampionata Evrope u Mađarskoj.

- Rezultat je na kraju takav kakav jeste, činjenica je da nismo dobro otvorili utakmicu u prvih 15 minuta. relativno brzo smo primili golove iz naših grešaka. I znate kako, posle je jako teško da se ekipa vrati što se tiče rezultata. Pokušavali smo, stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momci su dali sve od sebe i odnos je bio pravi. Međutim, na ovom nivo koncentracije na ovom nivou mora da bude mnogo bolji, na mnogo višem nivou. Ali, svakako, odgovornost za rezultat preuzimam ja kao selektor - rekao je posle utakmice Luković i nastavio:

- Na nama je da sada u ova dva dana izanaliziramo ovu utakmicu danas, pripremimo dobro Italiju. Kažem, posle ta dva gola otvorili smo se još više, probali smo da okrenemo utakmicu, međutim imali smo problema generalno u tranziciji i iz tih tranzicija smo i primili golove. Drugo poluvreme mogu da kažem da je bilo dosta kvalitetnije, dali smo dva gola. Falilo je možda malo koncentracije u završnici da bi možda rezultat otišao u nekom drugom smeru. Svakako, još jednom, momcima nemam šta da zamerim. Idemo dalje, očigledno težim putem.

Sledi duel sa Italijom?

- Tako je. Mi ćemo svakako u naredna dva dana pripremati tu utakmicu. Fokus je na utakmici sa Italijom. Izanaliziraćemo detalje sa današnje utakmice, baviti se time i verujem da ćemo kao selekcija odgovoriti na pravi način u nedelju - poručio je selektor kadeta.

Izabranici Aleksandra Lukovića igraju 21. maja od 20 časova sa Italijom, dok grupnu fazu iz koje dve najbolje idu dalje završavaju 24. maja u 17.00 kada će odmeriti snage sa Španijom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luković: Preuzimam odgovornost za poraz

Izvor: B92, 18.Maj.2023

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković preuzeo je odgovornost za poraz od Slovenije na startu EP, koje se igra u Mađarskoj...Slovenija je pobedila Lukovićeve izabranike 4:2 u prvom meču B grupe, a selektor ne beži od odgovornosti..."Ja kao selektor preuzimam odgovornost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.