PRED REVANŠ U HUMSKOJ: Soči dovodi pojačanje iz Zagreba

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 12:53

PRED REVANŠ U HUMSKOJ: Soči dovodi pojačanje iz Zagreba

Milionski transfer.

Fudbalski klub Soči planira da angažuje mladog napadača zagrebačkog Dinama Sandra Kulenovića (21), javljaju ruski mediji. Iako ova informacija nema direktno veze sa utakmicom sa Partizanom, jer mladi napadač ne bi mogao na vreme da bude registrovan za susret, zanimljivo je videti u kom smeru razmišlja ruski tim.

Oni su u kontaktu sa mladim hrvatskim napadačem, što je potvrdio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov agent Branko Hučika istakavši da ponuda drugih ruskih klubova, izuzev Sočijeve, nije bilo.

Za usluge momka koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Rijeci gde je na 29 mečeva upisao sedam golova i dve asistencije, Soči planira da izdvoji čak milion evra!

Definitivno ne žale novac, dok će Dinamo ponovo napraviti unosan posao za momka čiji odlazak neće uticati na ekipu budući da je odigrao svega 15 minuta ove sezone i to na utakmici protiv Valura u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.