Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Šapekoense u sudaru sa jednim od najvećih klubova na planeti! (FOTO)

Najtužniji klub na svetu biće gost jednog od najvećih.

Tragedija koja je zadesila brazilski fudbalski klub Šapekoense potresla je čitav svet, pa sa različitih strana stižu poruke podrške.
Svoju je poslala i slavna Barselona, koja je odlučila da pozove Šapekoense na turnir ‘Žoan Gamper’ sledeće godine i tako pomogne klubu da se obnovi, koliko god je to moguće.
FC Barcelona have invited Chapecoense to play in the 2017 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Joan Gamper Trophy and aim to help the club rebuild: https://t.co/UvImeTiRkn pic.twitter.com/zBrUhvF9AR
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 9, 2016

I poziv je, posle samo nekoliko sati, bez razmišljanja prihvaćen!
Brazilski klub se odazvao i ugovorio sudar sa Barsom sledećeg avgusta, kada se obično igra ovaj turnir, koji naziv nosi po jednom od osnivača katalonskog kluba.
Na njemu obično učestvuje četiri ekipe, ali će se sledeće godine, zbog ove posebne prilike, igrati samo jedna utakmica.
Bravo!
BOOOMBAAA: Spektakularan projektil, verovali ili ne – Manuela Nojera! (VIDEO)
The post POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Šapekoense u sudaru sa jednim od najvećih klubova na planeti! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.