POVEĆANA KAZNA: Andrea Anjeli dodbio dodatnih 16 meseci zabrane rada u fudbalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:39

POVEĆANA KAZNA: Andrea Anjeli dodbio dodatnih 16 meseci zabrane rada u fudbalu

Utvrđeno da je bivši predsednik Juventusa imao još veću odgovornost od prvobitno utvrđene.

Bivši predsednik Juventusa Andrea Anjeli kažnjen je sa dodatnih 16 meseci zabrane rada u fudbalu, saopštio je danas Fudbalski savez Italije.

Anjeli je prvobitno bio kažnjen dvogodišnjom zabranom zbog umešanosti u lažiranje finansijskog stanja, plata i transfera igrača, zbog čega je Juventusu oduzeto 10 bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Seriji A. Uz to, klub je kažnjen izbacivanjem iz Evrope na jednu sezonu. "Stara dama" je kažnjena i sa 700 hiljada evra od strane FS Italije.

Na dodatnom suđenju utvrđeno je da je Anjeli, koji je napustio Juventus krajem prošle godine, imao mnogo veći uticaj na nelegalne radnje zbog kojih je klub kažnjen. Zbog toga mu je izrečena dodatna kazna, pa će sad morati da provede najmanje 40 meseci van fudbala.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve poželeo, UEFA ispunila i izbacila ga iz Evrope!

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 06:30

Juventus je prošlu sezonu u Seriji A završio tek na sedmom mestu, nakon što mu je oduzeto deset bodova zbog malverzacija oko transfera. Da nije bilo te kazne, Juventus bi sa trećeg mesta izborio plasman u Ligu šampiona, dok se ovako plasirao u kvalifikacije za Ligu konferencije, trećeg po jačini...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.