PETO POJAČANJE U PARIZU: Ernandez novi član Pari Sen Žermena

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 15:44

PETO POJAČANJE U PARIZU: Ernandez novi član Pari Sen Žermena

Potpisao je petogodišnji ugovor.

Lukas Ernandes postao je novi član Pari Sen Žermena, objavio je danas francuski fudbalski klub na svom sajtu.  Kako je navedeno, Ernandes (27) je u Pariz stigao iz Bajerna za 50 miliona evra obeštećenja, a sa čelnicima popularnih "svetaca" potpisao je petogodišnji ugovor.

Ernandes je peto pojačanje "svetaca" u ovom prelaznom roku, prethodno su stigli Milan Škrinjar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko Asensio, Manuel Ugarte i Kang-in Li. U klub je stigao i novi trener Luis Enrike, koji je nasledio Kristofa Galtijea.

Pouzdani defanzivac je sa Francuskom bio prvak sveta 2018. godine, a 2020. godine je sa Bajernom osvojio Ligu šampiona. Pre Bajerna, igrao je za madridski Atletiko, gde je i počeo profesionalnu karijeru.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lukas Ernandes potpisao za Pari Sen Žermen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023

Lukas Ernandes je novi član Pari Sen Žermena, objavio je danas francuski fudbalski klub na svom sajtu. Kako je navedeno, Ernandes (27) je u Pariz stigao iz Bajerna za 50 miliona evra obeštećenja, a sa čelnicima popularnih "svetaca" potpisao je petogodišnji ugovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.