Izvor: RTS, 24.Jan.2021, 17:35

Ozil zvanično u Fenerbahčeu

Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Mesut Ozil zvanično je prešao iz londonskog Arsenala u Fenerbahče, saopštio je turski klub. Na ovaj način konačno je završena "agonija" pošto je Ozil dugo bio van tima Arsenala, jer je odbijao da pristane na smanjenje plate.
On je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << London napustio posle osam godina, a prethodno je igrao za Šalke, Verder i Real Madrid.

U Istanbul je stigao još prethodnog vikenda, ali je imao obavezni karantin.
„Uzbuđen sam jer sam uvek bio navijač Fenerbahčea. To je ostvarenje snova ne samo za Fenerbahče, već i za mene. Jedva čekam da obučem dres i nadam se da ćemo biti uspešni sa svojim saigračima. Neću reći ništa drugo osim da sam veoma uzbuđen i da se nadam da će sve biti dobro. " rekao je Ozil po dolasku.
U Istambulu su ga dičekali brojni navijači Fenerbahčea koji su sada „zatrpali" društvene mreže čestitkama i izrazima dobrodošlice za Ozila.
Za Nemačku Ozil je odigrao 92 utakmice, postigao 23 gola i osvojio titulu prvaka sveta u Brazilu 2014. godine.

Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.