Ovo je neki novi, strašni Čelsi! Svrake i Mitrović poniženi na Stamford Bridžu, a Hidinka brine Teri (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je neki novi, strašni Čelsi! Svrake i Mitrović poniženi na Stamford Bridžu, a Hidinka brine Teri (VIDEO)

Pitanje je da li će trofejni fudbaler moći da nastupi protiv Pari Sen Žermena sledeće nedelje u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Dodatni problem za Plavce je to što se nedavno teško povredio i drugi defanzivac Kurt Zuma

Proradio je šampion Engleske! Fudbaleri Čelsija konačno su pokazali da ove sezone nisu zaboravili da igraju fudbal i do nogu su na Stamford Bridžu potukli tužni Njukasl sa 5:1 u utakmici 26. kola Premijer lige.

Ono što će, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << međutim, da zabrine trenera Gusa Hidinka je povreda kapitena Džona Terija zbog koje je u prvom poluvremenu morao da napusti igru.

Pitanje je da li će trofejni fudbaler moći da nastupi protiv Pari Sen Žermena sledeće nedelje u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Dodatni problem za Plavce je to što se nedavno teško povredio i drugi defanzivac Kurt Zuma.

Kada je u pitanju večerašnja utakmica, Čelsi je bez većih problema izbušio drugu najlošiju odbranu Premijer lige ove sezone.

Posebno dobru partiju pružio je rasploženi španski reprezentativac Pedro koji je dao dva gola, u devetom i 59. minutu.

Napad Njukasla predvodio je Aleksandar Mitrović, a upravo je posle jednog duela sa njim Teri nezgodno pao i posle morao da napusti teren.

Dijego Kosta je već u petom minutu načeo Svrake i potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, a ovo mu je bio sedmi gol na prethodnih osam utakmica u Premijer ligi.

Strelac trećeg gola za Čelsi bio je Vilijan koji je već u 17. minutu najavio potop gostiju. Večerašnji meč dobro će pamtiti i Bertran Traore po pogotku iz 83. minuta čime je postao prvi državljanin Burkine Faso koji je zatresao mrežu u nekom premijerligaškom meču.

Endros Tauzend je u poslednjem minutu utakmice postigao zaista lep gol za Njukasl, ali se ni on nije radovao s obzirom na rezultat na semaforu.

Reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su veoma dobro celu utakmicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Velbek heroj u 95', 'Tobdžije' srušile Lester!

Izvor: B92, 14.Feb.2016, 14:02

Golom Danija Velbeka u poslednjem, 95. minutu Arsenal je na 'Emiratima' savladao Lester Siti sa 2:1, u derbiju 26. kola engleske Premijer lige. Ovim trijumfom, Tobdžije su srušile prvoplasirani tim na tabeli koji je zadržao vođstvo, ali sada ima samo dva boda prednosti od Arsenala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.