Sanderlend nadigrao Junajted

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend nadigrao Junajted

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 (1:1) u prvoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige.

Sanderlend je pobedom prekinuo niz od četiri utakmice bez trijumfa, dok je Mančester upisao drugi poraz u poslednja četiri meča. Domaćin je značajno popravio svoje šanse u borbi za opstanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a Junajted je sve dalje od borbe za četvrtu poziciju i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Ekipa Sema Alardajsa povela je već u trećem minutu golom Vabija Kazrija iz slobodnog udarca sa oko 30 metara. On je poslao veoma neugodnu loptu u šesnaesterac, ali nijedan igrač je nije zakačio, te je ona prošla i pored golamana Davida de Hee i od leve stative se odbila u gol.
Mančester je imao terensku inicijativu, ali nije uspevao da to materalizuje sve do 39. minuta kada je Antoan Marsijal savladao Vita Manonea nakon jedne odbijene lopte i odbrane Italijana posle udarca Huana Mate.
Drugo poluvreme donelo je u potunosti kontrolu Sanderlenda, da bi do trijumfa došli u 82. minutu.
Kazri je izveo korner s desne strane i u šesnaestercu pronašao Lamina Konea, koji je glavom sa oko 10 metara šutirao, da bi Marsijal zaustavio loptu na gol liniji, međutim, ona se odbila o leđa Davida de Hee i ušla u gol.
Sanderlend posle 26 odigranih utakmica zauzima 17. mesto na tabeli Premijer lige sa 23 boda, jednim manje od Njukasla, koji je 16, dok je Mančester peti sa 41.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) CRNE MAČKE ŠOKIRALE CRVENE ĐAVOLE: Sanderlend naneo novi poraz Mančester junajtedu

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su na svom terenu Mančester unajted 2:1 (1:1) u utakmici 26. kola engleske Premijer lige...Sanderlend je poveo golom Vahbija Kazrija u trećem minutu iz slobodnog udarca. Izjednačio je Entoni Marsijal u 39, a trijumf domaćinu, prvi protiv Junajteda na stadionu Svetlosti,...

Nastavak na Kurir...

Poraz Mančester Junajteda u Sanderlendu

Izvor: Akter, 13.Feb.2016

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su danas Mančester Junajted 2:1 (1:1) u prvoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige..Sanderlend je poveo srećnim golom Vahbija Kazrija u trećem minutu iz slobodnog udarca, izjednačio ej Entoni Marsijal u 39, a trijumf domaćinu, prvi protiv Junajteda na stadionu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.