Osasuna pod istragom, nameštala da bi ostala u Primeri?

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osasuna pod istragom, nameštala da bi ostala u Primeri?

Španski fudbalski klub Osasuna nalazi se pod istragom da je prošle godine namestio četiri meča u Primeri, prenosi Marka.

Osasuna je prošle sezone ispala iz Primere, a španski list navodi da je klub iz Pamplone pokušao da sačuva status i namesti četiri utakmice, od kojih je jedna u pretposlednjem kolu protiv Espanjola (1:1).

Nerešen rezultat odgovarao je Osasuni i Espanjolu u borbi za opstanak, posle čega je Kataloncima navodno trebalo da pripadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 1,5 miliona evra. Navodi se da je tadašnji trener Espanjola Havijer Agire bio umešan u celu akciju, koji je nekada vodio i Osasunu.

Meksički stručnjak nalazi se pod istragom da je u sezoni 2010/11 kada je bio na klupi Saragose umešan u nameštanje utakmice protiv Levantea, ali i nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada član Mehelena Ivan Obradović.

(Foto: Beta/AP/Shizuo Kambayashi)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.