Osasuna pokušala da namesti četiri utakmica za opstanak

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osasuna pokušala da namesti četiri utakmica za opstanak

Španski fudbalski klub Osasuna nalazi se pod istragom da je prošle godine namestio četiri meča Primere, prenosi "Marka".

Osasuna je prošle sezone ispala iz Primere, a španski list navodi da je klub iz Pamplone pokušao da sačuva status i namesti četiri utakmice, od kojih je jedna u pretposlednjem kolu protiv Espanjola (1:1).

Nerešen rezultat odgovarao Osasuni i Espanjolu u borbu za opstanak, posle čega je Kataloncima trebalo da pripadne 1,5 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Navodi se da je tadasnji trener Espanjola Havijer Agire bio umešan u celu akciju, koji je nekada vodio i Osasunu.

Meksički stručnjak nalazi se pod istragom da je u sezoni 2010/2011 kada je bio na klupi Saragose umešan u nameštanje meča protiv Levantea.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.