Orlovi putuju u Oslo; Španac Lahoz sudi meč sa Norvežanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022, 12:44

"Orlovi" putuju u Oslo; Španac Lahoz sudi meč sa Norvežanima

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u 20 časova putuje u Oslo, gde u utorak igra meč poslednjeg, šestog kola Četvrte grupe B Divizije Lige nacija protiv Norveške, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

U saopštenju FSS se navodi da će se sutra u 17.30 časova na stadionu "Uleval" medijima obratiti selektor Dragan Stojković, kao i jedan od reprezentativaca Srbije. Naši reprezentativci će potom u 18 sati održati trening.

Srbija je sinoć pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Švedsku u Beogradu 4:1, dok je Norveška u gostima poražena od Slovenije 2:1.

Utakmica između Norveške i Srbije biće odigrana u utorak od 20.45 sati u Oslu. Naša selekcija će biti oslabljena na ovom meču pošto zbog parnih žutih kartona neće igrati Sergej Milinković-Savić.

Norveška i Srbija imaju po 10 bodova, Slovenija je sakupila pet, dok je Švedska poslednja sa samo tri. Norveška je trenutno prva na tabeli zbog boljeg međusobnog skora. Pobednik ove grupe izboriće plasman u A Diviziju Lige nacija.

Španac Lahoz sudi meč Norveška - Srbija

Španac Antonio Mateo Lahoz biće glavni sudija meča između Norveške i Srbije u šestom kolu Četvrte grupe B Divizije Lige nacija, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Pau Cebrijan Devis i Roberto del Palomar, dok je za četvrtog sudiju određen Hoze Luis Munuera.

U VAR sobi biće takođe Španci Alehandro Ernandez i Ksavijer Estrada Fernandez.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.