Pobeda Srbije protiv Švedske u Ligi nacija, uz het-trik Mitrovića

Izvor: Beta, 24.Sep.2022, 23:16

Pobeda Srbije protiv Švedske u Ligi nacija, uz het-trik Mitrovića

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Beogradu Švedsku sa 4:1, u utakmici petog kola Lige nacija B u Grupi 4.Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klasona, a zatim je tri gola postigao Aleksandar Mitrović, u 18. minutu, prvom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 50. minutu. Konačan rezultat postavio je Saša Lukić pogotkom u 70. minutu.Zbog kazne, utakmica na stadionu "Rajko Mitić" odigrana je pred decom uzrasta do 14 godina.Srpski tim je od početka imao inicijativu i prvi je ozbiljnije zapretio u 14. minutu kada je Andrija Živković šutirao pored gola.Minut kasnije posle prve šanse Švedska je povela golom Klasona, koji je posle dobrog dodavanja Dejana Kuluševskog lobovao srpskog golmana Vanju Milinković-Savića.Srbija je izjednačila u 18. minutu golom Mitrovića, koji je glavom zahvatio loptu i poslao je u dalji ugao, posle centaršuta sa desne strane Živkovića.Ekipa Dragana Stojkovića mogla je da povede u 21. minutu, ali je posle dobrog prodora po levoj strani i centaršuta Filipa Kostića, Dušan Vlahović šutirao pored gola.Novu šansu Srbija je imala u 32. minutu, Sergej Milinković-Savić je dobro dodao do Vlahovića, čiji šut je odbranio švedski golman, a u novoj šansi ponovo je gostujući čuvar mreže bio uspešniji i uhvatio loptu posle ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović i Milinković-Savić zadovoljni igrom i pobedom protiv Švedske

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2022

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da je zadovoljan igrom, pobedom ali i podrškom sa tribina u večerašnjoj utakmici u Beogradu protiv Švedske u Ligi nacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.