Opljačkan Ćiro Blažević, lopovi uzeli prsten od 100.000 franaka

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkan Ćiro Blažević, lopovi uzeli prsten od 100.000 franaka

Hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević opljačkan je kada su lopovi provalili u njegovu vikendicu u Kraljevici i odneli mu pozamašnu količinu novca.

Provalnici su stručnjaku koji je sa Hrvatskom osvojio treće mesto na Mundijalu 1998. godine ukrali i pištolj, koji je dobio od Gojka Šušaka, pokojnog ministra odbrane Hrvatske u vreme rata u Jugoslaviji. Pored toga lopovi su iz kuće odneli i prsten supruge vredan 100.000 franaka.

"Šteta je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velika, razbili su sef i odneli novac. Uradio sam zapisnik sa policijom i rečeno mi je da ne iznosim detalje. Mislio sam da je Ćiro Blažević prijatelj svih Hrvata, ali sam se prevario", rekao je Blažević, a prenosi "Večernji list".

On je dodao da su profesionalni lopovi obili vikendicu, ali da je uveren da će uskoro biti uhvaćeni.

Osamdesettrogodišnji Blažević poslednji put je vodio Zadar pre četiri godine, a tokom duge karijere radio je kao trener zagrebačkog Dinama, Grashopersa, Rijeke, Nanta, Prištine, PAOK-a, splitskog Hajduka, Šangaja, kao i selektor reprezentacija Švajcarske, Irana, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.