Oglasili se iz Premijer lige, ništa od nastavka?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 17:40

Oglasili se iz Premijer lige, ništa od nastavka?! (foto)

Loše vesti...

Kako stoji u zvaničnom saopštenju Premijer lige, sezona 2019/20 neće biti nastavljena u maju.

Prve procene su bile da bi fudbal mogao da se vrati početkom maja u Engleskoj, ali je na današnjem sastanku procenjeno potrebni uslovi neće biti stvoreni i sezona je suspendovana do daljnjeg.

Kako dalje navode, uzete su u ozbir i potencijalne finansijske posledice, ali je ipak odlučeno da maj bude otpisan za mogući nastavak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Premijer liga će se nastaviti, kako stoji u saopštenju, kada za to budu bili stvoreni uslovi, o daljim terminima odlučivaće se u saradnji sa Vladom.

Na istom sastanku se govorilo i o davanju pomoći zdravstvenim radnicima u borbi protiv koronavirusa, ali i klubovima iz nižih liga, kako bi izbegli eventualni bankrot zbog prekida sezone.

Doniraće 20 miliona funti Zdravstvu, dok će 125 miliona funti biti uloženo za pomoć klubovima iz nižih liga.

Pisali smo danas i da je Džordan Henderson pokrenuo inicijativu među kapitenima u Premijer ligi da se sakupi novac za pomoć zdravstvenim radnicima, procena je da će sakupiti milione, a spekuliše se i da bi igrači mogli da se odreknu 30% od svojih plata.

The Premier League’s overriding priority is to aid the health and wellbeing of the nation and our communities. The 2019/20 season will only return when it is safe and appropriate to do so.

Full statement: https://t.co/Tv9Leq4GGp#WeAreOneTeam pic.twitter.com/XPLQ7ls422

— Premier League (@premierleague) April 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenal želi nastavak Premijer lige, kada se za to stvore uslovi

Izvor: RTS, 04.Apr.2020, 09:56

Fudbalska takmičenja u Engleskoj otkazana su do daljeg, a iz Londona stižu vesti da Arsenal žeči da se Premijer liga privede kraju, kada se za to stvore uslovi. . Kao i u većini država pogođenih epidemijom koronavirusa,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.