Arsenal želi nastavak Premijer lige, kada se za to stvore uslovi

Izvor: RTS, 04.Apr.2020, 09:56

Arsenal želi nastavak Premijer lige, kada se za to stvore uslovi

Fudbalska takmičenja u Engleskoj otkazana su do daljeg, a iz Londona stižu vesti da Arsenal žeči da se Premijer liga privede kraju, kada se za to stvore uslovi.
Kao i u većini država pogođenih epidemijom koronavirusa, fudbal se ne igra ni u Engleskoj, a klubovi su u petak dogovorili da se takmičenja ne nastave pre maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
I dalje je neizvesno kada će se stvoriti uslovi za odigravanje mečeva, a iz Arsenala stižu vesti da "tobdžije" žele da se Premijer liga završi, kada vlada Engleske proceni da je bezbedno.
"U potpunosti podržavamo nastojanja da se svu mečevi u šampionatu i kupu planirani za ovu sezonu odigraju, kako bi se sačuvao integritet takmičenja. Takođe smatramo da svaki povratak na teren mora imati punu podršku države i medicinskih vlasti", navodi se u saopštenju Arsenala.
Na sastanku klubova održanom u petak dogovorena je finansijska pomoć članovima EFL i Nacionalne lige (niži rangovi takmičenja), ali i donacija Nacionalnoj zdravstvenoj službi u najugroženijima od posledica epidemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.