Objavljen dokument o izborima u FSS

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen dokument o izborima u FSS

Dva važna saopštenja

Tačan datum izbora u Fudbalskom savezu Srbije nije određen. Zasad se samo zna da će Skupština biti ogranizovana krajem aprila ili početkom maja. U međuvremenu su završeni izbori strukovnih organizacija, a tim povodom Odbor za sprovođenje izbora u FSS oglasio se u formi zvaničnog dokumenta u kome donosi dva važna zaključka pred konačni rasplet.

Najpre..

Delegati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Skupštinu FSS, koji su izabrani od strane izvešnih organa stručno strukovnih organizacija, fudbalskih saveza, konferencija klubova svih stepena takmičenja, Udruženja klubova Prve lige i Zajednice klubova Superlige, na mandatni period od 2016. do 2020. godine ne mogu se menjati do održavanja konstitutivne izborne Skupštine FSS, koja će biti održana krajem maja, očetkom juča. Napred navedeni delegati se mogu menjati samo u slučaju smrti i ni u jednom drugom slučaju“, piše u dokumentu ispod koga se potpisao Slobodan Pajović, predsednik Odbora za sprovođenje izbora.

I drugi zaključak je interesantan.

Konferencije klubova svih stepena takmičenja, Udruženje klubova Prve lige i Zajednice Superlige su dužni da održe izbore u periodu od 15. marta do 10. aprila, što je predviđeno odlukom o izmeni odluke o rokovima za sprovođenje izbora u FS Srbije. A pošto se u ovom slučaju radi o konstitutivno izbornim skupštinama dužni su da izvrše i izbor predsedika i svih organa i tela, predviđenih odredbama  svojih statuta, jer prethodno izabranima prestaje mandat“, stoji u saopštenju.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Fudbalski savez Srbije)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.