OVO JE NIVO LUDILA KOJE FUDBAL NIJE VIDEO: Sudija URNISAO Real! Svojevremeno je i Zvezdaše razbesneo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:32

OVO JE NIVO LUDILA KOJE FUDBAL NIJE VIDEO: Sudija URNISAO Real! Svojevremeno je i Zvezdaše razbesneo (VIDEO)

Ili ne oseća igru ili je zlonameran, prosudite sami.

Utakmicu Valensije i Real Madrida (2:2) u okviru La lige obeležila je neverovatna odluka sudije Hesusa Hila Mansana da svira kraj u trenutku kada je Džud Belingem postigao pobedonosni gol za Madriđane koji nije priznat.

Real je nadoknadio dva gola minusa i jurio potpuni preokret.

U poslednjem napadu je Fran Garsija uputio centaršut, a Mansano okončao utakmicu prilikom trzaja glavom i pogotka Belingema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Real Madrid have been ROBBED!

This video shows a GENUINE SCANDAL!pic.twitter.com/JrGsUBX9cR

— TC (@totalcristiano) March 2, 2024

Potez Mansana je pomalo podsetio na situaciju iz 2021. godine iz meča Milana i Crvene zvezde na San Siru. Tada španski sudija nije dozvolio da Zvezda izvede korner, već je odsvirao kraj meča. I takođe je izazvao gnev.

A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

Naravno, ovo je sasvim druga dimenzija mora se reći ludila. Sudija može da svira kraj dok traje akcija, ali nimalo nije korektno, a ni sportski to uradi kada je opasan centaršut upućen. Po tome mogao bi i da prekine akciju kada igrač ide jedan na jedan sa golmanom, jer se neko na drugoj strani povredio. Nemojmo pravila tretirati bukvalno. Igra se mora osećati, a ovaj sudija ili to ne shvata ili je zlonameran. Ne zna se šta je gore od toga.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.