”OSTAO JE DA PREGOVARA”: Potpredsednik FSS-a se oglasio povodom novog ugovora selektora Stojkovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:34

”OSTAO JE DA PREGOVARA”: Potpredsednik FSS-a se oglasio povodom novog ugovora selektora Stojkovića!

Spomenuo i predsednika...

Kao bomba odjeknula je jutros informacija da je Fudbalski savez Srbije dogovorio uslove produžetka saradnje sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Nišlija bi, prema dogovoru, trebalo da predvodi "Orlove" do 2026. godine i Svetskog prvenstva na kojem bi i vodio ekipu u slučaju kvalifikacija.

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović je na manifestaciji "Dan fudbala Republike Srpske" u Banjaluci odgovorio novinarima na ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode.

- Ja sam u Banjaluci, kada se vratim u Beograd čuću šta se dešava. Videćemo, sve je moguće. U krajnjoj liniji, fudbal je čudo. Mi smo bili prvaci u Ligi nacija, plasirali smo se na Svetsko prvenstvo, pa Evropsko prvenstvo, kontinuitet uvek mora da postoji.

Ostao je tamo predsednik Dragan Džajić da pregovara, on je predsednik, to je njegov posao - rekao je Nedimović u Banjaluci.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.