Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2024, 17:27

"To je logičan i normalan epilog!" Džajić otklonio sve dileme oko ostanka Piksija na klupi Srbije, pa se dotakao i "slučaja Svilar"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić izjavio je da očekuje da će FSS da produži ugovor sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem do 2026. godine.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

„POTREBAN NAM JE KONTINUITET“: Džajić potvrdio da Piksi ostaje selektor, pa se dotakao slučaja Svilar!

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2024

Predsednik saveza otklonio sve dileme Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), izjavio je da se očekuje produženje ugovora sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem do 2026. godine. U četvrtak ujutro su se pojavile informacije da će Piksi nastaviti da vodi nacionalni tim u trećem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.