ORLOVI PILI I PUŠILI U PAUZI UTAKMICA

Izvor: Kurir, 25.Jun.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI PILI I PUŠILI U PAUZI UTAKMICA

(VIDEO) Piju pivo, puše pljuge, a pomalo i fudbal pikaju... Eliminacija sa Svetskog prvenstva neće biti jedini problem „orlovima“, jer neko treba da objasni paparaco fotografije ruskog sajta lifesports.ru na kojima se nekoliko fudbalera reprezentacije Srbije opušta uz pivo i cigarete.

(VIDEO)  Piju pivo, puše pljuge, a pomalo i fudbal pikaju...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Eliminacija sa Svetskog prvenstva neće biti jedini problem „orlovima“, jer neko treba da objasni paparaco fotografije ruskog sajta lifesports.ru na kojima se nekoliko fudbalera reprezentacije Srbije opušta uz pivo i cigarete.

Kompromitujući foto i video materijal prati tekst u kojem se Marko Pantelić dovodi u vezu s marihuanom, budući da se, kako pišu Rusi, navikao na „duvanje“ tokom jednogodišnjeg boravka u poročnom Amsterdamu. Pored cigareta u rukama Nenada Milijaša i Danka Lazovića, na fotkama se još vidi kako se grupa „prestupnika“ druži uz pivce. Za napitak se pobrinuo golman Vladimir Stojković, a u njemu su uživali još Aleksandar Luković, Milijaš i Lazović, bez Pantelića. Ako je verovati Rusima, sve se događa u hotelskoj sobi u Port Elizabetu, noć uoči meča sa Nemačkom, oko 23.00 časa, ali Pantelić u izjavi za Kurir tvrdi da informacija nije tačna.

- Snimali nas Rusi? Svašta! Nemaju svoje igrače na Svetskom prvenstvu, pa rešili nas da špijuniraju. I šta su fotografisali? Da pušim? Pa, kakva je to tajna, to svi znaju. Nije baš da se ponosim ovom navikom, ali tako je kako je - prvi je komentar popularnog Pante.

Zar druženje sa cigarama, i to još u sitne sate, nije zabranjena aktivnost?

- Prvo, nisu bili sitni sati, već slobodno vreme neposredno posle večere. Gledali smo utakmicu, ne mogu sad da se setim koja je bila u pitanju.

Šta mislite o optužbi Rusa da ste uhvaćeni kako koristite marihuanu?

- Ne znam da li vredi da komentarišem takvu glupost. Postoje doping kontrole, na kojima se otkrije onaj ko koristi marihuanu - rekao je Marko Pantelić.

Pozivajući se na neimenovani izvor iz Fudbalskog saveza Srbije, ruski sajt najavljuje da će igrač Zenita iz Sankt Peterburga Danko Lazović biti strogo kažnjen zbog kršenja discipline. Zbog njega je verovatno i pokrenuta ova paparaco akcija, jer teško je verovati da su tržište na istoku zanimale kompromitujuće fotke igrača italijanskih, engleskih i holandskih klubova.

Ekipa sportske rubrike

Krasić najkorisniji

Vezista CSKA Miloš Krasić najkorisniji je fudbaler reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu! Prema podacima zvaničnog internet sajta FIFA, Krasićev nastup ocenjen je sa 8,06, a iza njega slede Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Nemanja Vidić i Milan Jovanović.

Najslabiji indeks korisnosti od „orlova“ imali su igrač sredine terena Partizana Radoslav Petrović i napadač Zenita Danko Lazović (obojica po 4,87).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.