OI: Japanci na startu srušili Špance

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Japanci na startu srušili Špance

Prvo i veliko iznenađenje na fudbalskom turniru Olimpijskih igrara u Londonu priredila je selekcija Japana koja je pobedila favorizovanu reprezentaciju Španije rezultatom 1:0.

Španija je poklekla protiv Japanaca koji su slavili golom Otsua u 34. minutu.

Azijska selekcija je od 42. minuta imala i igrača više posle isključenja Martineza, što su japanski fudbaleri iskoristili i u nastavku meča su propustili čitav niz odličnih prilika, ali se rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije menjao jer je golman Španije De Hea pokazao kvalitet.

U meču grupe B Meksiko i Južna Koreja su odigrali bez golova, dok je u drugom meču grupe D Honduras i Markoko takođe remizirali rezultatom 2:2.

1.kolo

GRUPA A

UAE – Urugvaj

V. Britanija – Senegal

GRUPA B

Meksiko – J. Koreja 0:0

Gabon – Švajcarska

GRUPA C

Belorusija – Novi Zeland

Brazil – Egipat

GRUPA D

Honduras – Maroko 2:2

Španija – Japan 0:1
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.