ODRŽANA SKUPŠTINA ZVEZDE: Mijailović počeo novi mandat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA SKUPŠTINA ZVEZDE: Mijailović počeo novi mandat (FOTO)

Izabrani članovi Upravnog odbora.

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je održao redovnu skupštinu kluba, na kojoj je zvanično otpočeo novi mandat predsedniku Svetozaru Mijailoviću. Skupštini kluba prisustvovao je 41 član, a pre obraćanja predsednika kluba novi članovi Skupštine postali su akademici Vladimir Kostić, predsednik Srpske akademije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nauke i umetnosti, ispered SANU i Vladan Đokić, dekan Arhitektonskog fakuleteta, ispred Beogradskog univerziteta. Mijailović je, nakon ozvaničenja njegovog novog predsedničkog mandata, još jednom zahvalio zvezdašima na podršci i izrazio veru u nastavak niza uspeha crveno-belih.

MOĆNA PORUKA: Legenda CRVENO-BELIH i miljenik DELIJA još jednom je pokazao da mu je ZVEZDA u srcu! (FOTO)

MNOGO ZANIMLJIVIH ODGOVORA: Degenek otkrio zašto broj pet, Ronaldo ili Marin i Ben, Salah ili Nejmar... (VIDEO)

 - Aktuelna godina ostaće zapisana zlatnim slovima po rezultatima koje smo postigli. Rezultatski, finansijski i infrastrukturni učinak govore sami za sebe. Ponosan sam na rezultate kao i svi zvezdaši širom sveta, a posebno bih istakao jedinstvo svih kojima su crveno-bele boje u srcu. To je ta dodatna snaga koja je našem timu pomogla da postigne uspeha - rekao je Mijailović i naveo da će crveno-beli nastaviti da ostvaruju zacrtane ciljeve i da će paralelno s tim raditi na "daljem okupljanju zvezdaša''. - Svaki navijač može dati svoj doprinos bilo gde da se nalazi. Želja nam je da armiju zvezdaša učinimo aktivnim članovima kluba. Cilj je da u 2019. godini stignemo do 50.000 članova, a trenutno smo na 7.500 seniora i 5.000 omladinaca sa plaćenom članarinom, imajući u vidu koliko nas ima to je skromno i želimo da se ta brojka u narednom periodu uveća i da na taj način pokažemo da smo najbolji i na tom polju.

Svetozar Mijailović predložio je i članove Upravnog odbora koji su potom i jednoglasno prihvaćeni od strane skupštine.

 - Opredelio sam se za tim koji će voditi klub. Članovi Upravnog odbora će biti Miljko Ristić, Velimir Marković, Igor Milojević, Milenko Kostić, Stojan Vujko, Slobodan Babić, Jug Radivojević, Željko Popović, Aleksandar Jovanović. Članovi koji će pokrivati sportski sektor su Jovan Kule Aćimović, Vladimir Pižon Petrović i Boško Đurovski - rekao je Mijailović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Zvezde: Izabrani novi članovi, Pižon, Kule i Đurovski u Upravnom odboru, Terzić o decenijskom snu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2018

Živo je bilo u nedelju na Marakani. Redovna godišnja Skupština Crvene zvezde okončanja je potvrdom još jednog predsedničkog mandata Svetozara Mijailovića, kadrovskim promenama u najvišem klupskom telu, novom sastavu Upravnog odbora i analizom učinjenog u godini na izmaku. Novi članovi Skupštine...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.