Na sednici Skupština Zvezde overila novi mandat predsedniku Mijailoviću

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sednici Skupština Zvezde overila novi mandat predsedniku Mijailoviću

Na redovnoj Skupštini FК Crvena zvezda održanoj danas na Stadionu "Rajko Mitić", reizabrani predsednik kluba Svetozar Mijailović je i zvanično otpočeo novi mandat, a ovom prilikom Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba, napravio je rezime ostvarenog tokom 2018. godine.

Skupštini kluba prisustvovao je 41 član, a pre obraćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predsednika kluba novi članovi Skupštine postali su akademici Vladimir Кostić, predsednik Srpske akademije nauke i umetnosti, ispered SANU i Vladan Đokić, dekan Arhitektonskog fakuleteta, ispred Beogradskog univerziteta.

Mijailović se nakon ozvaničenja njegovog novog predsedničkog mandata zahvalio zvezdašima na podršci i izrazio veru u nastavak niza uspeha crveno-belih.

- Hvala svima koji su podržali moju kandidaturu i izabrali me za predsednika kluba. Ukazano poverenje predstavlja čast i obavezu koju ću sa zadovoljstvom obavljati uz ljude sa kojima sam radio i do sad. Aktuelna godina ostaće zapisana zlatnim slovima po rezultatima koje smo postigli. Rezultatski, finansijski i infrastrukturni učinak govore sami za sebe. Ponosan sam na rezultate kao i svi zvezdaši širom sveta, a posebno bih istakao jedinstvo svih kojima su crveno-bele boje u srcu. To je ta dodatna snaga koja je našem timu pomogla da postigne uspehe. Nastavićemo da ostvarujemo zacrtane ciljeve, a paralelno ćemo raditi na daljem okupljanju zvezdaša. Svaki navijač može dati svoj doprinos bilo gde da se nalazi. Želja nam je da armiju zvezdaša učinimo aktivnim članovima kluba. Cilj je da u 2019. godini stignemo do 50.000 članova, a trenutno smo na 7.500 seniora i 5.000 omladinaca sa plaćenom članarinom, imajući u vidu koliko nas ima to je skromno i želimo da se ta brojka u narednom periodu uveća i da na taj način pokažemo da smo najbolji i na tom polju - rekao je Mijailović.

Ovom prilikom odata je počast i preminulim zvezdašima koji su ostavili značajan trag u klubu Božidaru Ceroviću, Goranu Bunjevčeviću, Dušanu Staji Nikoliću i Nemanji Mitiću. Na mesto potpredsednika kluba, upražnjeno od smrti Božidara Cerovića, izabran je Milenko Кostić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Zvezde: Nećemo se uspavati, cilj je dupla kruna

Izvor: B92, 23.Dec.2018

Na redovnoj Skupštini FK Crvena zvezda održanoj na stadionu "Rajko Mitić", reizabrani predsednik kluba Svetozar Mijailović je i zvanično otpočeo novi mandat

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.