Novosti: Mirković ne želi funkciju

Izvor: B92, 15.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Mirković ne želi funkciju



Dnevni list "Novosti" od petka objavljuje da Gordana Petrića na funkciji generalnog sekretara FK Partizan ipak neće zameniti bivši reprezentativac Jugoslavije i kapiten "crno-belih" Zoran Bata Mirković. U četvrtak je Gordan Petrić uveličao otvaranje Fudbalske akademije svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Saše Ćurčića, koja se nalazi u u Sportskom centru "Vračar".

Među mnogobrojnim zvanicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Petrić je bio u društvu Zorana Mirkovića. Obojicu su naši mediji poslednjih dana "označili" kao odlazećeg i dolazećeg generalnog sekretara crno-belih.

"U pitanju su medijska nagađanja o kojima, zaista, ne želim da razgovaram. Ne zanima me nikakva funkcija u Partizanu," kategoričan je Zoran Mirković, koji je nedavno napustio direktorsku fotelju u Fudbalskom savezu Srbije.

Gordan Petrić je mnogo mirnije potvrdio za "Novosti" svoju odluku da odlazi s funkcije generalnog sekretara Partizana.

"Pitanje je samo još koliko ću se zadržati na ovom mestu, ali saradnja sa svim ljudima u Stručnom štabu i Upravi crno-belih nikako nije sporna. Ne nameravam da u nekadašnjem klubu ostanem na bilo kojoj drugoj funkciji," rekao je Petrić, pre nego što se Saša Ćurčić njemu i Mirkoviću lično zahvalio na dolasku na promociju Fudbalske akademije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.