Novopazarci opet na okupu – za Super ligu!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci opet na okupu – za Super ligu!

Čudo fudbalsko u Novom Pazaru. Na prozivci u sredu, po svemu sudeći budućeg debitanta u Super ligi, okupilo se više od 1.000 najvernijih navijača, koje su gromoglasnim aplauzom pozdravili prvi korak večitog kandidata za elitu i ekskluzivnu promociju trenera Mihajla Mikija Ivanovića.
Kao što je poznato, zahvaljujući odustajanju Bojana Radovanovića, vlasnika BASK–a od najelitnijeg ranga, Pazarci su iznenada dobili decenijama priželjkivanu šansu da službenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izborom Upravnog odbora  FS Srbije, već u ponedeljak budu kooptirani u elitu.
Tim povodom oglasio se Ljajićev naslednik i novopečeni pazarski babo:

– Pazarski navijači su živa vatra. Zbog njih i juriša na Evropu, dolazim u Pazar. Da budemo najprijatnije balkansko iznenađenje – rekao je Bojan Radovanović.
Dok se većina čudila i divila, na terenu je Miki Ivanović, novopečeni šef trenerske struke, u promotivnoj besedi, objašnjavao:
– Pazarska sredina me odavno privlači. Pored Raške i Jošanice vlada šampionska energija, što me oduvek mamilo da dođem i budem deo podviga. Bez discipline, drugarstva i maksimalne posvećenosti nema vrhunskih dostignuća. U svakom trenutku, mora da postoji sistem odgovornosti. Da se zna, ko je gazda, a ko malter nosi – kategoričan je Ivanović, čija je reč, već na prvom treningu, bila prva i poslednja. 
Čudo se nastavlja. Grozničavo i verno, iako se senzacije tek naslućuju. Ne samo, u takmičarskoj ekipi...


STIGLI RISTIĆ, ĐURIĆ, OSTOJIĆ...
Na prozivci, prvi put su publici predstavljeni najbolji igrači BASK–a, koji će po odluci Bojana Radovanovića, biti angažovani u Novom Pazaru.
– Prvi osećaj je predivan. Lepo je biti u vidnom polju prepunog gledališta – rekao je golman Borivoje Ristić.
Iskusni čuvar mreže biće jedno od najvećih pojačanja, iako trener Ivanović, maksimum očekuje od Filipa Stojanovića, Nikole Đurića, štopera Ostojića, levog beka Vujičića i defanzivca Miletića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.