Novi trener Sampdorije

Izvor: TV Arena Sport, 15.Nov.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trener Sampdorije

Italijanski fudbalski stručnjak, Vićenco Montela, novi je trener Sampdorije, potvrdio je predsednik kluba Masimo Ferero.

Nekadašnji trener Fiorentine će tako na klupi Sampdorije zameniti Valtera Zengu, koji je dobio otkaz posle serije loših rezultata u prvenstvu.

Montela je tokom trenerske karijere vodio Romu i Kataniju. Na klupi Rome sedeo je u proleće 2011, kada ga je novo rukovodstvo zamenilo Luisom Enrikeom, a potom je vodio i Kataniju, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je u junu 2012. preuzeo Fiorentinu.

Sa njim na klupi Fiorentina je tri puta zaredom zauzela četvrto mesto u Seriji A, a vodio je tim i do finala italijanskog Kupa u kojem su „ljubičasti” poraženi od Napolija (3:1), kao i do polufinalu Lige Evrope, u kojem su eliminisani od osvajačca - Sevilje.

Koje utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport potražite na linku Uživo
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.