Bivši igrač Zvezde, bivši trener Zvezde, na redu je...

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Zvezde, bivši trener Zvezde, na redu je...

Vićenco Montela novi je trener Sampdorije, potvrdio je na svom Tviter profilu predsednik kluba Masimo Ferero.

Italijanski stručnjak će na taj način naslediti Valtera Zengu, koji je klupu Đenovljana stigao kao zamena Siniši Mihajloviću.

Montela je tokom trenerske karijere vodio Romu i Kataniju. Na klupi "vučice" sedeo je u proleće 2011, kada ga je novo rukovodstvo zamenilo Luisom Enrikeom, a potom je vodio i Kataniju, pre nego što je u junu 2012. preuzeo Fiorentinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Sa njim na klupi, Fiorentina je tri puta zaredom zauzela četvrto mesto u Seriji A, a vodio je tim i do finala italijanskog Kupa u kojem su "ljubičasti" poraženi od Napolija (3:1), kao i do polufinalu Lige Evrope, u kojem su eliminisani od osvajačca - Sevilje.

Posle loših odnosa sa upravom kluba otpušten je iz Fiorentine ovog leta i od tada nije imao angažman.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.